Zakład Mięsny Konarczak to firma z 27-letnią tradycją, z siedzibą w wielkopolskiej Pogorzeli. Początki historii firmy to mała masarnia, która dzięki wytrwałości i zaangażowaniu właścicieli przekształciła się w nowoczesny zakład produkujący najwyższej jakości wyroby mięsne i wędliniarskie, również pod własną marką. Obecnie spółka Konarczak jest średniej wielkości przedsiębiorstwem, posiadającym uprawnienia eksportowe na rynki Unii Europejskiej.
Zakres działalności firmy obejmuje rozbiór i produkcję mięsa kulinarnego, wędlin, wędlin podrobowych oraz różnego rodzaju szynek i wędzonek, a także sprzedaż hurtową i detaliczną na terenie województw: wielkopolskiego, dolnośląskiego, kujawsko-pomorskiego i lubuskiego. Zakład posiada również sieć 15 sklepów firmowych.
Wysoka jakość wyrobów i zadowolenie klienta to główna misja przedsiębiorstwa. Produkcja opiera się na tradycyjnych recepturach, z jednoczesnym wykorzystaniem najnowocześniejszych technologii, a o wysokiej jakości wyrobów świadczą liczne nagrody i wyróżnienia przyznane w ogólnopolskich i regionalnych konkursach.
W swojej ofercie firma ma blisko 100 różnego rodzaju produktów. Najwyższym uznaniem wśród klientów cieszą się wyroby wielkopolskie, w tym: kiełbasa biała wielkopolska, kabanos wielkopolski i kiełbasa surowa wielkopolska oraz wyroby podrobowe, m.in. pasztet drobiowy z kurkami, a także kiełbasy suche i podsuszane.
Zakład Mięsny Konarczak Spółka Jawna
ul. Gostyńska 5
63-860 Pogorzela
NIP: 696-177-84-36
tel.: 65/572 74 64, 65/573 40 37
centrala: 65/573 41 60
tel.,fax: 65/572 74 65
You must be logged in to post a comment.